Keitä me olemme?

PhoneFox on Imatralla, sekä Lappeenrannassa sijaitseva matkapuhelinhuolto ja matkapuhelintarvikkeiden ja -varaosien erikoisliike. Imatralla osoitteemme on Jukankatu 3 ja Lappeenrannassa toimimme Prisman tiloissa Alkon vieressä. Teemme korjaukset huolellisesti ammattitaidolla käyttäen laadukkaita työvälineitä ja varaosia. Ratkaisemme kinkkisimmätkin pulmat.

Asiakaspalvelu on meille kaikki kaikessa, koska luoksemme kerta toisensa jälkeen palaavat tyytyväiset asiakkaat, mahdollistavat menestyksekkään toimintamme vahvasti kipailutetuilla markkinoilla.

Mitä me teemme?

Käsissämme laitteesi saa taas uutta virtaa!

Korjaamme laitteesi paikan päällä Imatralla.Jos tarvetta on, tulemme luoksesi aukioloaikojemme ulkopuolella. Liikkeestämme Imatralta löydät myös monenlaisia matkapuhelintarvikkeita ja oheislaitteita.

Voit toimittaa laitteesi meille myös postitse, maksutta.

Onko järkeä korjata? Meiltä saat kustannusarvion veloituksetta etukäteen ja olemme sinuun aina yhteydessä, jos vastaan tulee yllätyksiä.

Markkinoiden edullisin

Meiltä saat aina markkinoiden halvimman hinnan. Takaamme, ettet löydä mistään samaa palvelua edullisemmin. Mikäli löydät palvelun meitä halvemmilla hinnoilla, teemme työn samaan hintaan.

Ilmainen korjausarvio

Onko korjaamisessa järkeä? Teemme maksuttoman kustannusarvion tarvittavista korjauksista, jotta voit tehdä korjauspäätöksen.

Kokemus

Meillä on laaja ja pitkäaikainen kokemus elektroniikan korjauksesta. Olemme vakuuttuneita, että pystymme ratkaisemaan kaikki vastaantulevat ongelmat.

2 vuoden takuu

Annamme kaikille huoltotöillemme kahden vuoden takuun. Käytämme vain laadukkaita varaosia ja annamme niille kattavan takuun.

Ota meihin yhteyttä

Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.